Ana Sayfa / Editoryal / Medal of Honor (2010) oyunu nasıl oynanır?

Medal of Honor (2010) oyunu nasıl oynanır?

Afganistan

Hedefler :

1. Pusu konumuna geri dönmek içinsavaşın
2. Kaza bölgesini emniyete alın
3. Yuvarlanan kapıyayaklaşın
4. Anne ve Vaiz ile yeniden toplanın
5. Pazar alanını emniyete alın
6. Kapıyı kırın
7. Devre dışıbırakınsigorta kutusu
8. Takip Voodoo
9. yeniden bir arayaanne ve vaizle
10. Flank makinalı tüfek
11. yeniden bir arayaanne ve Preacher’a
12. Al kortu
13. Kurtarma Tarık
14. Erişim Bala Hisar Fort
15.Voodoo ve Vaiz için yolu açın
16. Anne ve Vaiz ile grup kurun
17. Tarık’ı arayın

Bu görev için kullanılan silah: M4 CQBR

Evi cip ile parçaladıktan sonra, bir sonraki sokaktan başlıyorsunuz (sol alttaki fotoğraf). Sokağı takip edin, yanan bir araçla bir barikata gelirsiniz (aşağıdaki fotoğraf).

 

Soldaki takım arkadaşınıza yaklaşın. Senin için kapıyı açar. Arka sokağa ulaşmak için binayı geçersiniz. Bu küçük karede dikkatli olun (aşağıdaki fotoğraf solda), solunuzda bir düşman ve önünüzde makineli tüfekçiler var. Alan temizlendikten sonra takım arkadaşlarınıza katılın, “kullan” düğmesini kullanarak kapıyı itin. Eve girin, ardından kapının sağındaki devre kesiciye vurun (“yakın dövüş vuruşu” anahtarı devre kesiciyi yok edecek şekilde ayarlanmalıdır). Kendinizi en karanlığın içinde buluyorsunuz, “gece görüşü” moduna geçiyorsunuz, anahtar da oyunun komut seçeneklerinde tanımlanmalı, zemin katı temizledikten sonra yukarı çıkın, küçük bir balkona çıkıp tekrar soldaki binaya giriyorsunuz. Yukarı çıkın, önünüzdeki düşmanları öldürün, sağdaki küçük kapıdan geçin ve diğer binaya ulaşmak için podyumdan geçin (aşağıdaki fotoğraf sağda).

 

Önünüzde bir keskin nişancı ile yüz yüze gelirsiniz, onu öldürmeye çalışma, saklanır, etrafından dolaşıp onu öldürür. Sağdaki yaya köprüsünden geçin, sonra merdivenlerden yukarı çıkın, çatıya ulaşırsınız, bir roket ateşi ile vurursunuz. Küçük ara sahneden sonra, çatıdaki kapıyı kıran takım arkadaşınızı takip edin. Binanın arkasından çıkın, merdivenlerden yukarı çıkın, sola gidin ve “kullan” tuşuna basın, böylece takım arkadaşınız duvara tırmanmanıza yardımcı olur. Takımınızı takip edin, arabaların ve atlıkarıncanın olduğu bir yere ulaşırsınız (sol alttaki fotoğraf). Yeri temizleyin ve ardından çift demir kapıdan geçin. Binadan çıkan düşmanları öldür ve sonra içeri gir, kapıyı kır. Sinematik. Binanın arkasından çıkıyorsun

 

Kale hemen yan tarafta. Roketin gelip kapıyı yok etmesini ve sonra içeri girmesini bekleyin. Önünüzde arkadaki makineli tüfeğe dikkat edin, yangından kaçınmak için herhangi bir kamyonun, sandığın vb. Arkasına saklanın ve ardından soldaki geçide katılın (aşağıdaki fotoğraf solda). Koridoru takip edin, otomatik makineli tüfeğe katılın, herkesi öldürün ve ardından aşağıdaki avluyu, bulunduğunuz yerin çatısından temizleyin. Alan güvenli hale geldikten sonra çatıda takım arkadaşınıza katılın, kapıyı açar, ekibinize katılın (aşağıdaki fotoğraf).

 

Ahıra girin, takım arkadaşınızın arka kapıyı açmasını bekleyin ve sonra çıkın. Sokağı temizleyin, kapıyı kırıp eve girme sırası sizde. Binayı temizleyin, arkadan çıkarsınız, kapıyı kırarsınız, Tarık’ı bulursunuz (aşağıdaki fotoğraf).

Görevi tamamlamak için kamyonun arkasına yaklaşın.

Hakkında admin

https://www.oyunsavasi.com / A. Okan ERTUĞRUL (Webmaster)