Odyssey’deki Assassin’s Creed Valhalla Grind Olmadan

Assassin’s Creed Valhalla’nın yönetmenine göre, dizinin son bölümünde yer alan oyun, bir öncekinden çok daha iyi dengelenecek. Oyunculara ne ve nasıl yapmak istediklerine karar verme fırsatı verilecek, bu yüzden çok daha az öğütme olacak.

Şimdiye kadar bir kaç dakika uzunluğunda görme şansı yaşadım römork arasında Assassin Creed: Valhalla ve oyun hakkında oldukça çok şey öğrenmek ve siz “yutturmaca tren” zaten buhar toplayıp olduğunu hissedebilirsiniz.

Bir yandan, ortaçağ macerasını deneyimlemek için eşsiz bir şansımız olacak gibi görünüyor , öte yandan, oyunun içeriğinin nasıl düzenleneceği ve selefin problemlerinden kaçınıp kaçmayacağı hakkında sorular var. Serinin şimdiye kadarki son bölümü – Assassin’s Creed: Odyssey – eğlenceyi bozan çok fazla öğütme için eleştirildi.

Ne istiyorsan onu yap!

Oyunun yönetmeni Eşre İsmail, güven veriyor ve her şeyin kontrol altında olduğunu söylüyor. Avustralya Basın Başlangıcı’na verdiği röportajda , Valhalla’daki oyun dengesi hakkında bir soruya cevap verdiğini , oyuncuların tam özgürlüğe sahip olacağını ve ana hikayeye odaklanmaya veya denemeye çalışarak oyun boyunca nasıl oynamak istediklerine kendileri karar vereceğini vurguladı. mevcut tüm yan görevler ve mekanikler.

“Eh, Valhalla ile, oyunun dengelenmesiyle, bizim açımız, amacımız sadece oyuncuların istedikleri içeriği oynatmasına izin vermektir. Yine Dark Ages İngiltere ve Norveç’te gerçekleşen gerçekten ilginç bir dünya inşa ettik.

Norveç’ten İngiltere’ye ayrıldığınızda, her zaman Norveç’e geri dönebilirsiniz, bu yüzden bu gerçekten nefes kesici canlı dünyaları inşa ettik ve oyuncuların içeriği oynamak istedikleri gibi oynatmasını istiyoruz. Bu yüzden, insanlar anlatıya odaklanmak istiyorlar, orada hiçbir sorun yok, insanlar yerleşimlerine odaklanmak istiyorlar, yine sorun yok. İçeriği nasıl tüketmek istediklerine karar vermek oyunculara kalmış. ”

Beklenen değişiklik

Seviye sisteminin oyuncuları Odyssey’deki birçok ek aktiviteyi öğütmeye ve üstlenmeye nasıl zorladığı göz önüne alındığında, Valhalla’nın farklı varsayımlar üzerine inşa edildiğini duymak güzel . Bunların boş kelimeler olmadığını ve gerçekten ne yapmak istediğimize karar verebileceğimizi umalım.

Assassin’s Creed: Valhalla bu yılın sonlarında Tatillerde satışa sunulacak . Ubisoft serisinin en son sürümü PS4, PS5, Xbox One ve Series X, PC’ler ve Google Stadia’da mevcut olacak. Yakın gelecekte, gerçek oyunu sunan ilk materyaller de yayınlanacak. Bunu dört gözle bekliyoruz.

Sending
User Review
0 (0 votes)
Comments Rating 0 (0 reviews)

Hakkında admin

https://www.oyunsavasi.com / A. Okan ERTUĞRUL