Ana Sayfa / Editoryal / PAINKILLER: Battle Out Of Hell Nasıl Oynanır?

PAINKILLER: Battle Out Of Hell Nasıl Oynanır?

Yetimhane

Aşağıdaki yerden başlıyorsunuz (sol alttaki fotoğraf).

 

Tahta kalasın üzerine geçin ve suya düşmemeye dikkat edin çünkü ölüm sizi en baştan bekliyor :). Kaleye gitmek için merdivenlerden yukarı çıkın (yukarıdaki fotoğraf). Herkesi öldürdüğünüzde kırmızı beş köşeli yıldız belirir. Kapının sağında bulunan mühimmatı alın ve içeriye ışınlanmak için kırmızı dumanın içinde ilerleyin. Önünüzdeki merdivenlerden yukarı çıkın ve birkaç düşmanı öldürmek için sağınıza gidin (aşağıdaki fotoğraf solda).

 

Adımlarınızı takip edin ve öne gidin, arkanızda bir kapı kapanır ve önünüzde bir kapı açılır. Yan odaya varırsınız (yukarıdaki fotoğraf). Acele edin ve tüfeği bir merdivene koyun (sol alttaki fotoğraf).

 

Tüfeği aldığınızda hayalet kendini yok eder. Herkesi öldürün, sonra aşağıya inin (yukarıdaki fotoğraf). “Pinokyolar” ın burnunu kırın, size yalan söylemeyi bırakacaklar ^^ sonra ateşleyen cadılar … büyük bir baltayla büyük, çirkin, çirkin bir adama varmak için (sol alttaki fotoğraf).

 

Onu vurma, ona dokunamazsın. Ona sırayla vurmadan önce diğer tüm düşmanları öldürmelisiniz. Yuvarlak odaya gidin (yukarıdaki fotoğraf), sonra merdivenlerden aşağı inin, alev makinesini geri kazanın ve mümkünse odada bulunan 2 dalı (sunağın önünde) yakın. ve odaya girerken sağa). Hayalet kendini yok edecek (aşağıdaki fotoğraflar).

 

Seviyeyi tamamlamak için ışınlayıcıdan geçin (aşağıdaki fotoğraf).

Bu seviyede vurulmadıysan bir tarot kartı kazanacaksın.

Hakkında admin

https://www.oyunsavasi.com / A. Okan ERTUĞRUL (Webmaster)