Ana Sayfa / İnceleme / Phantom: Covert Ops için esprili bir slogan bulmaya çalışarak geçirdim

Phantom: Covert Ops için esprili bir slogan bulmaya çalışarak geçirdim

Bir sabahın daha iyi bir kısmını bir fincan kahveye bakarak ve Phantom: Covert Ops için esprili bir slogan bulmaya çalışarak geçirdim Taktik Kayaking Aksiyonundan daha iyisini yapamayacağımı fark ederek, kulaklığımı taktım ve dünyayı kurtarabilecek iki görev için kamuflaj baskılı bir kayık koltuğuna geri döndüm.

Bu, nDreams’in en son VR deneyimini ilk kez izlemekten zevk aldığım bir şey değil. En son Phantom: Covert Ops’u E3 2019’da Oculus Quest’teki bu oturmuş deneyimi denediğimde ve Wccftech’in kongrenin En İyi VR Oyunu’nu verdiği projeden o kadar etkilendim .

Phantom: Covert Ops’un ilk seviyesi, yaklaşık bir yıl önce oynadığımla aynı: sahipsiz bir Soğuk Savaş dönemi deniz üssüne gizlice gir, bir radyo kulesini devre dışı bırak ve dışarı çıkmaya çalış. Geliştirme süresinin ekstra yılında, daha uygun bir casusluk oyunu gibi hissettirmek için bir dizi yeni geliştirme yapıldı. Görev öncesi brifingler oyuncuya amaç ve hedefleri temizlemek için bir fikir verirken, komuta görevlilerinizden gelen kulak içi iletişimler, oynatıcıyı güvenlik kameraları veya olası yüksek değerli bir hedef gibi yaklaşan engeller konusunda uyarmaya yardımcı olabilir.

Tipik olarak bir görev sırasında kullanabileceğiniz şey, kanoya yanınızda getirdiğiniz şeydir: kürek, hedef kapsamı olan dürbün, tabanca, hafif makineli tüfek, keskin nişancı tüfeği ve her silah için yeterli cephane. E3 demosundan bir radar kurulumunu almak için sahip olduğum C4 paketi gitti, ancak ikinci görevde elde edebileceğiniz gürültü yapma cihazları olduğu için kayıktaki açık bölme bunun için kullanılacak. Bazen, sahil yollarında cephaneye yeniden yerleştirmek için elverişli istasyonlar ve kayıktan çıkmak zorunda kalmadan erişilebilir olan ekipmanlar olacaktır. Orta konsolda, kayıkınızın düşman görüşünden görünür veya gizli olup olmadığı konusunda minimum bir okuma ve ayrıca yerden genel bir yön gösteren gizli bir radar da var.

Görevi tamamlamak için ihtiyacınız olan her şeye (yol boyunca aldığınız eksi) hemen erişebilirsiniz ve tabancanızı teknenin yanından düşürme korkusu olmadan büyülü bir şekilde karakter üzerinde yeniden ortaya çıkar. Raketiniz kayığın sol tarafına, göğsünüze bağlı tabanca, sağ taraftaki keskin nişancı tüfeği ve sırtınıza hafif makineli tüfek takılmıştır. Tüm bunlara her zaman ulaşılabilir, ancak yine de bir yandan küreyi tutarken bir tabancaya ulaşmaya çalışırken buldum, genellikle iki elinde kürek tutmaya yol açarken, hafif makineli tüfekle donatmak için birkaç deneme aldı ve sadece havayı kavramakla kalmaz.Tüm mühimmatınız önceden doldurulmuş dergilerde gelir ve belirli bir zamanda ne kadar sahip olduğunuzu görsel olarak tanımlayabilmeniz, oyuncuları HUD’yi karıştırmak zorunda kalmadan bilgilendirmek için akıllı bir yoldur (ayrıca silah üzerinde yuvarlak bir sayaç da vardır) mevcut derginizde ne kadar kaldığını görmek için).

Her şey elleriniz tarafından kontrol edildiğinden, hareket takibi gerçekçi bir deneyim sunmak için sadece iyi değil harika olmalıdır. nDreams tam da bunu başardı ve yaptığım her işlem akışkan ve kontrolü kolay hissetti. Kayık kürekine ulaşmak ve kavramak doğal olarak geldi ve kürek çekme eylemleri, sadece ileriye dönük olarak değil, aynı zamanda çok sayıda öğretici tarafından yönlendirilmeksizin doğal olarak geldi. Her Rift kontrol cihazında kanoyu daha keskin bir dönüşe yönlendirmeye yardımcı olacak düğmeler var, ancak bunun ötesinde, her şey doğal olarak hareketle sürülüyor. Duvara çok yaklaşmak mı? Kendinizi tekrar yoluna sokmak için raketin ucuyla itin. Bir korkuluk veya seviyeye ulaşmak ve kendinizi daha da yakınlaştırmak bile hareket için gerçekçi ve gerçek hissettirir.

Phantom: Covert Ops, son zamanlarda kontrol ettiğim önizleme derlemesinde bile, sadece askeri bir enstalasyona girmekten, birkaç önemli hedefi vurmaktan ve çıkış yapmaktan çok daha büyük bir hikaye hakkında ipuçları veriyor. Proje Titan olarak bilinen biyolojik bir silah referans olarak alınmıştır ve düşman kuvvetlerindeki kilit oyunculardan biri, birkaç yıl önce bir hava saldırısından sonra ölü olarak kabul edilen bir operatiftir (hatta efsanevi Katı Yılan David Hayter tarafından oynanır). Eğer nDreams liderlik ettikleri öyküde icra edebilirse, bu beni koltuğumun kenarında tutan gizli bir gerilim filmi olabilir.

Phantom: Covert Ops’un iki önizlemesinde, Oculus Quest’teki (E3 2019’da) ve Oculus Rift’teki oyunu kendi evimin rahatlığında kontrol ettim. Tam deneyim, oyun süresine daha fazla katkıda bulunmaya yardımcı olmak için birden fazla mod ve kilitlenebilir özellik ile yaklaşık altı ila sekiz saat çalışacak şekilde planlanmıştır. Phantom: Covert Ops bir Oculus’a özel olsa da, oyuncular diğer platformda oynayacakları platformu seçmek zorunda kalmayacaklar. Oculus Rift ve Oculus Quest için çapraz satın almayı ve Oculus Link kablosunu destekleyecektir.

Phantom: Covert Ops, 25 Haziran 2020’de, yalnızca Oculus platformunda sunulacak.

Kullanıcı
0 (0 votes)

Hakkında admin

https://www.oyunsavasi.com / A. Okan ERTUĞRUL (Webmaster)