Salı, Ocak 25, 2022
Ana SayfaPlayStationSony PlayStation'ın Canlı Yayın Durumu Ne Zaman?

Sony PlayStation’ın Canlı Yayın Durumu Ne Zaman?

- Reklam-
Sony PlayStation'ın Canlı Yayın Durumu Saat Kaçta?
- Reklam-

State of Play, Sony’nin yıl boyunca aralıklı olarak canlı yayınlanan, düzenli olarak programlanan programıdır. Her biri farklı şeylere odaklanıyor – bazen PS5 ve PS4’e özel oyunlar, bazen üçüncü taraf oyunları ve bazen de sadece tek bir oyuna. Bir sonraki Play State ne zaman? Bu kılavuzda, ayarlamanız gereken tüm ayrıntıları size vereceğiz.

Sony PlayStation’ın Canlı Yayın Durumu Ne Zaman?

State of Play hangi tarih ve saattir? Sony, bir sonraki Play State of Play’in şu tarihte gerçekleşeceğini duyurdu. 27 Ekim 2021 Çarşamba. Saat dilimlerinin tam bir dökümü için aşağıya bakın:

27 Ekim 2021 Çarşamba

  • Kuzey Amerika: 14:00 PDT / 15:00 MDT / 16:00 CDT / 17:00 EDT
  • Birleşik Krallık/Ire: 22:00 BST
  • Avrupa: 11:00 CEST / 12:00 EEST
  • Asya/Okyanusya: 06:00 JST / 05:00 AWST / 08:00 AEDT

Sonraki Sony PlayStation State of Play Canlı Yayınını Nereden İzleyebilirsiniz?

Bir sonraki Play State of Play’i Sony’nin resmi sitesinde izleyebileceksiniz. Youtube ve twitch hesapları, ilgili bağlantılar aracılığıyla.

Tabii ki, State of Play’i yayına girerken izleyemiyorsanız, daha sonra izleyebilmeniz için ilgili tüm haberleri bildireceğimizden emin olabilirsiniz.

Oyun Durumu Sırasında Hangi Oyunlar Gösterilecek veya Duyurulacak?

Bir sonraki Play State of Play’in odak noktası “PS5 ve PS4’e yönelik yaklaşan üçüncü taraf sürümleri için duyurular ve güncellemeler” olacak. Bu sefer Sony’ye özel oyunlar görmeyeceğimiz anlamına geliyor.

Bunun yerine, üçüncü taraf yayıncıların ve bağımsız ekiplerin bizim için neler hazırladığını sabırsızlıkla bekleyebiliriz. Sony ayrıca, “önceden duyurulan oyunlara yeni bakışlara” ek olarak, “dünyanın dört bir yanındaki ortaklarımızdan birkaç açıklamayı” dört gözle bekleyebileceğimizi de söylüyor. Heyecan verici!

Bu Oyun Durumu için herhangi bir oyun onaylanmamış olsa da, büyük olasılıkla bir güncelleme göreceğiz. Call of duty: vanguard, ve belki bazı indies gibi Sifu ve solar ash. Bu sadece bir spekülasyon olsa da.

Oyunun Durumu Ne Kadar Sürecek?

State of Play gösterisi yaklaşık olarak sürecek 20 dakika, Sony’ye göre.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments