Ana Sayfa / Editoryal / Torchlight nasıl oynanır?

Torchlight nasıl oynanır?

Mayın

Bir simyacıyı karakter olarak aldım. Vasman’a yaklaşın ve 1. görevinizi yapın (sol alttaki fotoğraf). Madenin birinci katında bulunan parlak kehribar getirmeni istiyor. Başlarının üzerinde ünlem işareti olan farklı NPC’lerle konuşun (aşağıda sağda gösterilmiştir).

 

Soldaki göğse yaklaşın (sol alttaki fotoğraf). Envanteriniz veya bankanız. Çantalarınızı boşaltmak için tüm eşyalarınızı oraya bırakabilirsiniz. Bu sütunun kuzeyine giderseniz, herhangi bir karakterinizin eşyalarını koymanıza izin verecek başka bir sandık bulacaksınız, bu bir tür hesap sandığı. Envanterinizin sandığının bulunduğu merkezi sütuna dönün ve ardından ekranın soluna gidin, Syl’e katılın (aşağıdaki fotoğraf), onunla konuşun, bir görev alıyorsunuz. Madene girin (mavi ışığa tıklayın).

 

Sağı takip edin, kapalı kapının hemen önünde yerde parlayan kehribar rengini bulacaksınız (sol alttaki fotoğraf). Onu al. Ganimet toplamak için namluları da vurabilirsiniz (aşağıdaki fotoğraf sağda). Dikkatli olun, bazıları patlar, onları uzaktan yok edin.

 

Sola doğru devam edin, bir patlatıcıya geldiniz, üzerine basmadan önce temizlemenin daha iyi olduğunu söylemeye gerek yok (aşağıdaki fotoğraf solda). Gelen canavarlardan kurtulun, sonra yeni açılan odanın sandığını açın. İlk sihirli eşyanızı topluyorsunuz. Öğeleri aldığınızda tanınmayabilir. Nesneleri görebilmek için bunun için bir kimlik parşömenine ihtiyacınız olacak. Maden girişine geri dönün, sonra sağınıza gidin. Bir reşit olmayan kişiye katılın, onunla konuşun ve ardından yakınlardaki 3 sandığı açın. Ustabaşı masasına tıklayın ve ardından düşen parşömeni alın. Köprüyü geçip kapıyı açın (aşağıdaki fotoğraf).

 

Yolu takip edin, alt seviye geçidine ulaşırsınız (aşağıdaki fotoğraf).

Biraz daha Brink’e katılıyorsunuz, onunla konuşuyorsunuz ve ardından size sunduğu görevi alıyorsunuz. Ustabaşı öldür, yakınlarda bir büyülü tapınağın var. Dikkat, kullanıldıktan sonra kaybolur (tek bir nesne kullanılabilir). Bizulthak’a varıyorsunuz, özellikle hiçbir şey, tüm büyülerinizi ona sallayın :), öldüğünde tüm nesneleri toplayın, bazıları vücudun altında olduğu için görülmesi zor. Nesneleri görmenize yardımcı olmak için ALT tuşu. Ustabaşı masasına tıklayın ve ardından yerdeki parşömenleri alın. Bizulthak’ın cesedinin arkasındaki yoldan gidin ve kapıyı açın. Köprüyü geçin, düz gidin ve ustabaşının masasından parşömenleri toplayın. Kapıyı biraz daha açın ve yolu takip edin. Alt seviye portalına ulaşacaksınız (sol alttaki fotoğraf). Sola git, mini patronu öldür ve ardından kapıyı arkasından aç. Kapının hemen arkasında bir yaşam sığınağı bulacaksınız. Bu kutsal alan da bir kez kullanılır, tüm sağlık puanlarınızı geri yüklemenizi sağlar. Alanı temizleyin ve ardından patlatıcıya basın. Herkesi öldürün ve açılan odadaki hazineleri toplayın. Bu bodrumun girişine geri dönün ve sonra sağa gidin. Yeni bir ateşleyiciye ulaşırsınız, onu temizlersiniz ve ardından etkinleştirirsiniz. Dikkatli olun, bu sefer canavarlar arkadan gelecek. Sonraki kavşakta sola gidin (aşağıdaki fotoğraf sağda). Kapının hemen arkasında bir Yaşam Sığınağı bulacaksınız. Bu kutsal alan da bir kez kullanılır, tüm sağlık puanlarınızı geri yüklemenizi sağlar. Alanı temizleyin ve ardından patlatıcıya basın. Herkesi öldürün ve açılan odadaki hazineleri toplayın. Bu bodrumun girişine geri dönün ve sonra sağa gidin. Yeni bir ateşleyiciye ulaşırsınız, evi temizlersiniz ve ardından onu etkinleştirirsiniz. Dikkatli olun, bu sefer canavarlar arkadan gelecek. Sonraki kavşakta sola gidin (aşağıdaki fotoğraf sağda). Kapının hemen arkasında bir Yaşam Sığınağı bulacaksınız. Bu kutsal alan da bir kez kullanılır, tüm sağlık puanlarınızı geri yüklemenizi sağlar. Alanı temizleyin ve ardından patlatıcıya basın. Herkesi öldürün ve açılan odadaki hazineleri toplayın. Bu bodrumun girişine geri dönün ve sonra sağa gidin. Yeni bir ateşleyiciye ulaşırsınız, onu temizlersiniz ve ardından etkinleştirirsiniz. Dikkatli olun, bu sefer canavarlar arkadan gelecek. Aşağıdaki kavşakta sola gidin (sağ alttaki fotoğraf). Herkesi öldürün ve açılan odadaki hazineleri toplayın. Bu bodrumun girişine geri dönün ve sonra sağa gidin. Yeni bir ateşleyiciye ulaşırsınız, evi temizlersiniz ve ardından onu etkinleştirirsiniz. Dikkatli olun, bu sefer canavarlar arkadan gelecek. Sonraki kavşakta sola gidin (aşağıdaki fotoğraf sağda). Herkesi öldürün ve açılan odadaki hazineleri toplayın. Bu bodrumun girişine geri dönün ve sonra sağa gidin. Yeni bir ateşleyiciye ulaşırsınız, evi temizlersiniz ve ardından onu etkinleştirirsiniz. Dikkatli olun, bu sefer canavarlar arkadan gelecek. Aşağıdaki kavşakta sola gidin (sağ alttaki fotoğraf).

 

Rafı deliğe geri getirin, yukarı çıkın ve deliğin etrafından dolaşın. Sonraki kavşakta sağa gidin, bir sonraki bodruma erişmek için kapıyı bulacaksınız. Patrona ulaş! Özel bir şey yok, eğer kumaşın içindeyseniz, yakın dövüşten kaçının. Kestirme yollara can ve mana ekleyin, ardından patronun büyülerinden kaçınmak için odanın ortasındaki kayanın etrafında dönün. Şehre dönmek için portalı kullanın.

Hakkında admin

https://www.oyunsavasi.com / A. Okan ERTUĞRUL (Webmaster)