Torchlight nasıl oynanır?

Kara Saray – Kat 32

Yolu takip edin, özel bir şey yok, kırmızı bir ışınlayıcı bulacaksınız (sol alttaki fotoğraf). Kullan ve sonra hazineleri topla. Aynı şekilde gidiyorsun. Varışta dikkat, karşılama komitesi orada. Dikkatli olun, mini patronlar burada biraz can yakıyor. Sola doğru devam edin, başka bir ışınlayıcıya geleceksiniz (sağ alttaki fotoğraf), dikkatli olun, ışınlandığınızda canavarlar üzerinizde. Hızlı bir şekilde temizlemek için alanların büyülerini spam yapın, aksi takdirde ölüm garanti edilir.

 

Işınlayıcıdan doğruca çıkın, hemen sonra alt seviyeye ulaşmak için ışınlayıcı bulacaksınız. İnmek. Bu seviyede (seviye 33) “En derin kehribar” (sol alttaki fotoğraf) için gerekli olan kehribar rengi bulacaksınız. Kırmızı ışınlayıcıyı alın (aşağıdaki fotoğraf). Vardığınızda dikkatli olun, insanlar var.

 

Bölge büyüsü önerilir. Diğer ışınlayıcı tarafından geri gelin ve öne gidin. Yan odaya geldim (aşağıdaki fotoğraf), merdivenlerden aşağı inin, alt katta dikkatli olun, insanlar var. Işınlayıcıyı daha ileriye götürün ve alt kata inin. Büyük odayı temizle, patron odasına ulaşırsın.

Kavga: Yerdeki büyülerinden kaçının ve etrafında bir tür ateş topu varken ona yaklaşmayın. Sessizce mananızı yenilemek için geri gidin, ardından top kaybolduğunda saldırmak için geri gelin. Sağlığı yaklaşık% 10’a düştüğünde, Alric ışınlayıcıdan kaçtı. Onu takip et.

[The Den]

Ordrak ile kavga: Ordrak ayağının dibinde bir alan büyüsü yapıyor, yoldan çekil, bu sizi yavaşlatan bir büyü. Ama sadece birkaç saniyeliğine yavaşlıyor. Ana numara, ışınlayıcı tarafından geldiğiniz yerden merdivenlere getirmektir (aşağıdaki fotoğraf).

Manzara sayesinde bölge büyülerinden kaçınmak için sürekli merdivenlerden aşağı inip çıktım. Ordrak bu konumda yalnızca 5 ejderha doğurur. Ortaya çıkar çıkmaz öldür onları. Bunu yapmak için, başka bir yere gidin (nerede olduğunuza bağlı olarak merdivenlerden yukarı veya aşağı) sonra onları öldürün. Ordrak yavaş hareket eder ve size diğerlerinden kurtulmanız için zaman tanır. Ordrak’la karşı karşıya geldiğinizde, sürekli olarak “Amber Venom” u oynuyorum. Daha sonra 5 ejderha göründüğünde “amber strike” kullandım. Bu dövüş için yaklaşık 20 sağlık poposuna ve 20 mana popoya sahip olmalısın, artık yok. Bundan sonra, tedavi seçeneklerimi korumak için sıklıkla kişisel bakım IV büyüsünü kullandım. Tabii büyü seviyesi olarak daha iyisi var ama bu benim için yeterliydi. İyileştirici bir şişeyi boşa harcamaktansa, bu büyüyü her zaman mevcut olduğu anda kullanın. Kavga uzun, 37. seviyede 7-8 dakika sürdü. Ölmekten korkmayın ve bol şans 🙂

Bu, ana hikayenin sonu. Ardından, karakterinizi oluşturmaya devam etmek ve sunulan çeşitli başarıları gerçekleştirmek için kriptadaki görevleri yerine getirebilirsiniz.

Hakkında admin

https://www.oyunsavasi.com / A. Okan ERTUĞRUL (Webmaster)